27 november, 15:00 – boekpresentatie – Anne van Winkelhof

Ik hoop wel dat er iemand is, iemand die de wanhoop uit mijn hoofd tilt, die mijn lichaam durft te leren kennen, van top tot teen beschouwt, vriendelijk en bedachtzaam, de juiste richting op, zoals bij het aaien van de vacht van een dier.

Op zondag 27 november presenteert Anne van Winkelhof haar boek: ‘Alles wat ik wilde zeggen maar niet zei’.

De middag staat in het teken van drie thema’s uit het boek: echte ontmoetingen, het vinden van een eigen taal om jezelf uit te drukken en wat het is om mens te zijn. Psycholoog Anne Marsman en dichter Vicky Francken gaan het er op hun eigen manier over hebben. Er is beeldende kunst, meer poëzie, muziek, ruimte voor gesprek en natuurlijk de gelegenheid om een boek te kopen en te laten signeren.

Iedereen is welkom, toegang is gratis.

15.00 tot 17.00 (inloop 14.30)