13 april, 19:00 – Literaire maaltijd – Charles Kuijpers

Op donderdag 13 april neemt Charles Kuijpers, veellezer, boekrecensent en smakelijk verteller u mee op reis. Naar een bijzonder boek van een Belgische thrillerschrijfster, naar de (zeer korte) verhalen van A.L. Snijders, het prachtige taalgebruik van Carlos Ruiz Zafón en John Williams. Als er genoeg tijd is komen nog wat onbekende schrijvers aan bod. Er is volop ruimte voor reacties en vragen vanuit het publiek.

Charles is/was bedrijfseconoom en fiscaal jurist. Na zijn pensionering kreeg hij eindelijk tijd om iets anders dan vakliteratuur en schaakboeken te lezen. En dat is een uit de hand gelopen hobby geworden. Regelmatig krijgt hij de vraag van auteurs of uitgevers om een boek te redigeren of te proeflezen.

De lezing begint om 19.00 uur en is gratis.

Om 18.00 uur serveren de Wereldvrouwen een maaltijd. Wil je mee-eten, geef je dan uiterlijk dinsdag 11 april op via miekeromijn@hotmail.com.

Kosten van de maaltijd zijn € 7,50 (uitsluitend cash).