11 november, 20:00 – Een avond met Bas Kwakman

Bas Kwakman te gast in de Leeszaal!

Bas is een creatieve duizendpoot; naast oud-directeur van Poetry International is hij dichter, schrijver, beeldend kunstenaar, poëziedocent en cultureel organisator/adviseur. Samen met Edwin Smet vormt hij Uitgeverij Kwakman & Smet, die inmiddels 4 uitgaven op haar naam heeft staan. Deze zullen op de avond zelf ook te koop zijn.

Maar voldoende aanknopingspunten voor een goed gesprek dus!

Dit gesprek zal met Bas gevoerd worden door Sandra Smets, kunsthistoricus en publiciste op het gebied van beeldende kunst. Zij publiceert met name over kunst in relatie tot de openbare ruimte en stadsontwikkeling in de twintigste eeuw.

Muzikale omlijsting van de avond is in handen van Lukas Simonis, een Nederlands componist, schrijver en impro/ noise-gitarist die vooral actief is in de wereld van de experimentele muziek en geluidskunst. In 2022 bracht hij samen met Bas Kwakman (poëzie) de cd Klankcatalogus uit.

Zaal open: 19.30 u
Aanvang: 20.00 u
Toegang gratis

Bas Kwakman
(foto: Wouter Leduc)