14 maart, 19:30 – EXTRA SPACE: Het Oude Westen – Literaire voordracht

Ontmoet in het nieuwe event Extra Space schrijvers en dichters Dean Bowen, Dirk Vis, Elfie Tromp, en Yentl van Stokkum in Leeszaal Rotterdam West en luister naar hun verleidelijke woorden over de karakteristieke wijk. Op steenworp afstand van het centrum heeft Rotterdam West ondanks de gentrificatie van de afgelopen jaren haar authentieke karakter weten te behouden. De auteurs zullen tijdens deze avond, gehost door Hasan Gök, de sensuele en verleidelijke sensaties van deze wijk bezingen in Leeszaal Rotterdam West, een fantastische ontmoetingsruimte die taal in al haar mogelijke uitingen omarmt. Ben je er ook bij op donderdag 14 maart voor een avond vol zinderende verhalen waar we de nieuwe sensaties in de stad samen beleven?

Do 14 maart. Leeszaal Rotterdam West, Rijnhoutplein 3.
Inloop 19:00. Aanvang 19:30. Toegang Gratis.

In dit eerste Extra Space evenement nodigt Extra Extra je uit om de stad op een sensuele manier te zien, horen, ruiken en proeven. Door middel van evocatieve verhalen in de ruimtes waar we samenkomen, naar muziek luisteren, dansen, wandelen, een maaltijd delen en met elkaar flirten, brengt Extra Space ruimte voor nieuwe verhalen van de stad. Activeer samen met ons de zachte stad, op onverwachte locaties.