5 april, 13:30 – Toneelleesclub010 leest “Een stel mannenpinguïns”

Toneelleesclub010 leest “Een stel mannenpinguïns” van Maaike Bergstra, dat in januari 2024 in première is gegaan! Het stuk gaat over twee koppels en hun zoektocht om een kindje te maken. Het ene paar bestaat uit twee mannen, het andere uit twee vrouwen. Het kind kan daardoor niet in bed worden gemaakt, maar… aan de keukentafel. Wij zijn als lezer getuige van alle gesprekken die tot een kindje moeten leiden.

Brecht Hermans, theatermaker, schrijver, pianist én zanger, leidt alles in goede banen. Als gastlezer nodigde hij de Belgisch-Ierse theatermaker Pádraig Turley uit die woont in Rotterdam, meer nog: hij is een bijna-buur van de Leeszaal.

Kom meelezen en/of meeluisteren! (Toneel)ervaring is niet vereist. Koffie en thee staan klaar.

Deelname is gratis. Graag aanmelden via brecht@toneelleesclub.nl