5 mei, 15:00 – Jan Booister – In alle sokken vallen gaten


Bejaardencabaret? Nou en!  De beelden die Jan Booister oproept in zijn liedjes en grappen zijn extra herkenbaar voor mensen van zekere leeftijd. Met zijn anekdotes over de kleinkinderen blijft ’t eigentijds, maar wel door de ogen van een trotse opa. Kortom, zet je leeftijdschaamte opzij en kom genieten van een programma in oud-Rotterdamse stijl.

Jan Booister (1947) was verslaggever bij Dagblad Scheepvaart, Het Vrije Volk en het Rotterdams Dagblad. Hij bracht in eigen beheer 2 cd’s uit met eigen en vertaalde liedjes. En hij maakte 2 stripboeken voor zijn 2 kleinkinderen.

Zondag 5 mei. Inloop 14:30. Aanvang 15:00 uur. De toegang is gratis.

Woon jij ook in het Oude Westen en wil je op een zondagmiddag (gratis) gebruik maken van de Leeszaal om iets (muziek, theater, poetry, kledingshow of …) te presenteren, mail naar: podium@leeszaalrotterdamwest.nl